Saya berniaga, tapi sampai sudah saya tak reti nak bina content.

Dekat Facebook saya hanya tahu nak up gambar makanan ja. Ataupun pasal anak, pasal jalan-jalan. Itupun sekadar selfie.

Ha, kalian boleh dapatkan Tips dan Trick Menulis Content dengan mudah di Facebook dengan mendapatkan 2 Buah E-Book ini.

 

Bina follower di Facebook dengan content, dan rupanya senang ja nak buat.

Dalam setahun, follower beliau naik sampai 100,000 orang. Semua rahsia beliau dikongsi dalam 2 E-Book ini. Hanya RM88 sahaja!

Ebook 1: The Content Game. Siap ada beri contoh content bagaimana nak up. Senang sangat.

Ebook 2: Bagaimana Saya Membina Bank Content. Yang ini kita boleh tengok bagaimana beliau susun setiap 1 postingnya. Patutlah viral sokmo!

Nak beli, klik link ini ya!

Klik Untuk Pesan dan Maklumat Bayaran

 

Hafizul Hakim, Triple Star Master Dealer Public Gold berkata,

“Setiap cabang ilmu ada pakar atau gurunya tersendiri. Alhamdulillah saya bertindak segera selepas menyedari pentingnya memiliki mentor dalam facebook branding.

Kesannya, Followers saya meningkat sebanyak 400% dalam tempoh 4 bulan. Ia praktikal dan semua orang boleh berjaya dengan tunjuk ajar Tuan Khairul Hakimin.”

Kalian boleh ambil kelas, boleh juga guna e-book ini. Best dan berbaloi! Follower beliau sekarang dah 10,000 dalam tempoh kurang 2 bulan!

 

Kawan-kawan yang nak dapatkan ebook kombo:

1. The Content Game – Ebook membina content untuk sosial media kalian.

2. Bagaimana Saya Membina Bank Content – Ebook tatacara Tuan Khairul membina content dan siap boleh buat bank untuk kita susun posting!

Dapatkan di sini ya!

Klik Untuk Pesan dan Maklumat Bayaran

 

Teknik menulis content di media sosial.

E-Book The Content Game – Khas buat mereka yang ingin bangunkan content di media sosial tak kiralah untuk platform mana pun. Ianya sesuai untuk mereka yang nak bina profile, nak naikkan follower sampai 100,000 orang atau lebih dan senangnya nak buat ayat jualan.

E-Book Bagaimana Saya Membina Bank Content – ialah tatacara membina bank untuk semua penulisan di media sosial kemudian ianya digunakan untuk membuat posting dengan sangat tersusun. Ia menjadikan diri kita lebih terampil dan semua posting kita jadi semakin menarik dan mendapat perhatian.

 

Klik Untuk Pesan dan Maklumat Bayaran

 

Klik Untuk Pesan dan Maklumat Bayaran