*Pastikan baca terlebih dahulu Panduan Pengguna Baru OneXOX

1. Penawaran penjimatan diteruskan lagi oleh OneXOX dengan memperkenalkan Season Pass (SP). Pertengahan Oktober 2017 versi kedua Season Pass diperkenalkan dengan tambahan kuoata percuma bagi pengguna yang bersedia dengan pilihan ‘auto-renew’ setiap bulan.

2. Season Pass berfungsi sebagai stok untuk menyimpan kuoata data, masa panggilan dan SMS. Bagi kuota data, perlu diaktifkan terlebih dahulu mengikut keperluan. Manakala bagi penggunaan masa panggilan dan SMS akan ditolak serta merta setiapkali digunakan. (Selepas habis masa dan sms dalam Season Pass barulah akan ditolak nilai kredit.) Baki season pass boleh dibawa ke bulan berikut sepenuhnya.

3. Season Pass versi pertama dan masih aktif. (tidak auto renew)

4. Season pass versi kedua. (perlu auto renew untuk layak dapat bonus free)

5. Selain itu ada juga pakej yang dipromosikan secara mingguan.

6. Cara aktifkan data dari season pass. Sila aktifkan ikut keperluan. Data yang telah diaktifkan, hanya boleh digunakan dalam tempoh yang dinyatakan sahaja (sebulan dari pengaktifan data). Dicadangakan aktifkan paling minima, bila sudah habis aktifkan lagi.

7. Cara kongsi Season Pass (SP). Wow boleh kongsi pulak, kena gaya nak jual pun boleh. (Setiap perkongsian yang berjaya akan dicaj RM0.50)

 

 


Senarai Simkad | Info OneXOX | Whatsapp untuk Beli | Whatsapp untuk Tanya


 

Rakan Niaga OneXOX

  1. Perkenalkan OneXOX kepada kenalan (User Get User) – setiap kali kenalan yang dikenalkan topup akan dapat 5% insentif.
  2. Jadi Sub Dealer – setiap kali pengguna didaftarkan akan dapat 10% insentif (klik untuk info lanjut Sub-Dealer)

 

Panduan Penggunaan Season Pass OneXOX
Tagged on:

Tinggalkan Balasan

%d bloggers like this: